grøn plantevæg

september 7, 2022

Bedre indeklima og større trivsel med plantevægge

Bedre indeklima og større trivsel med plantevægge

DK Planteservice har i 2021 introduceret et helt nyt plantevægssystem, som effektivt øger luftfugtigheden, renser luften, skaber en fantastisk visuel frodighed og reducerer støj. Det er udfordringer, som rigtig mange medarbejdere oplever hver dag og som mange danske virksomheder derfor står overfor at skulle løse. Det kan vi effektivt kan hjælpe med.

Vi tilbyder med det nye plantevægssystem en flot, funktionel og pasningseffektiv løsning uden behov for en masse ekstra installationer. Væggen har en tank med pumpe og timer, der sørger for korrekt og automatisk vandtilførsel til planterne. Der kræves ingen dræn og kun 1 enkelt strømstik.

Planterne er monteret i hver sin modultilpassede potte med granulat, som sikrer nem udskiftning. Vi planter potterne til i vores gartneri, hvor planterne har optimale betingelser til at gro sig store og flotte, inden de monteres i væggen.

Åbent hus præsentation   Åbent hus plantevæg eksempel

Plantevægge kræver meget lys og dermed næsten altid vækstlys. Det har vi i det nye system løst med integrerede LED-bånd, så kunden slipper for at rode med ekstra spots i loftet.

Vores konsulenter står altid til rådighed for uforpligtende rådgivning omkring væggens størrelse, placering, farve og plantesammensætning.

Kontakt os på info@dkplanteservice.dk for mere info og uforpligtende rådgivning om væggens størrelse, placering, farve og plantesammensætning. Når den ønskede løsning er fundet, tager vi os af alt fra levering og installering til den daglige pasning.

Se mere på Plante- og mosvægge…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

 

 

 

  Email

  Telefon

  Adresse

  Åbningstider

  Mandag 8.00-15:00
  Tirsdag 8.00-15:00
  Onsdag 8.00-15:00
  Torsdag 8.00-15:00
  Fredag 8.00-14:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Kontoret holder lukket i følgende dage i 2022

  27. maj (Dagen efter Kristi Himmelfart)
  24. december
  27. december
  28.december
  29.december
  30.december
  31. december
  derudover holder vi lukket alle almindelige helligdage