februar 21, 2022

Nyhed: det nye gartneri – del 1

 

DK Planteservice i nye, større rammer

2022 startede for DK Planteservice med overtagelse af et 5000 m2 stort gartneri på Fyn. De 1500 m2 er gamle træhuse, som rives ned. De resterende 3500 m2 huse i aluminium og glas er meget velholdte. I øjeblikket støbes der nyt gulv og laves diverse ændringer i indretningen, således gartneriet fra og med april 2022 danner rammen omkring virksomhedens kvalitetsfremmende og bæredygtige initiativer.

Med eget gartneri bliver det muligt…

… at hjemtage flere planter til lager, så DK Planteservice kan være leveringsdygtige i de mest populære planter året rundt til fornuftige priser. Planterne vil blive ”indlogeret” i nogle uger, hvor de inspiceres og behandles for evt. skadedyr med biologisk bekæmpelse (nyttedyr). Dette skal være med til at reducere og helst helt eliminere forekomsten af skadedyr i planter, der kommer ud til kunderne.

DK Planteservice - ny gartneriet 1

En del plads skal desuden bruges til…

… produktion og vækst af planter til plantevægge. DK Planteservice introducerer et nyt og meget enkelt system med automatisk vanding og integreret lys, men uden krav til særlige strøminstallationer og dræn.

Planter kan udskiftes enkeltvist og meget nemt ved en ombytning af potte inkl. plante. Potterne er produceret af genbrugsplast og anvendes igen til nye udskiftninger.
DK Planteservice kan med det nye system tilbyde en plantevæg, der er flot, funktionel samt installations- og driftsmæssig enkel.

Med de ekstra m2 bliver det muligt at udvide sidste års initiativ med salg af brugte krukker, så også private får mulighed for at købe. Overskuddet går til velgørende formål.

DK Planteservice - nyt gartneriet 2

Èt af de 3 store drivhuse reserveres til…

vinteropbevaring. Private og erhvervskunder kan leje en plads, hvor vi opbevarer og passer deres krukker og planter vinteren over.

Udendørs arealer rundt om gartneriet skal lægge brak og sås til med naturblomster og planter.

Ud over gartnere og logistik, rykker også salgsteamet ud til gartneriet for at være tættere på varerne. Nuværende lager på Ørbækvej 716 omdannes til showroom i løbet af 2022.

Vi ser frem til at holde dig opdateret om processen og håber at du har lyst til at følge med 🙂

Tilmeldt dig vores nyhedsbrev her.

  Email

  Telefon

  Adresse

  Åbningstider

  Mandag 8.00-15:00
  Tirsdag 8.00-15:00
  Onsdag 8.00-15:00
  Torsdag 8.00-15:00
  Fredag 8.00-14:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Kontoret holder lukket i følgende dage i 2022

  27. maj (Dagen efter Kristi Himmelfart)
  24. december
  27. december
  28.december
  29.december
  30.december
  31. december
  derudover holder vi lukket alle almindelige helligdage