DK Planteservice Banner2

Grønne
planter giver
bedre
indeklima

Har du brug for et stemningsboost på kontoret?

Med en Planteservice-aftale har du garanti for grønne, friske planter i din virksomhed. Det starter med dine behov og en aftale om de planter, der indfrier dem. I krukker, som sammenplantninger, buske eller træer. Eller som en moderne plante- eller mosvæg.

Vi tilbyder også dag-til-dag levering af friske buketter til receptionen, chefkontoret, jubilaren eller fødselaren.

Bestil buketter på info@dkplanteservice.dk – inden kl. 13.00 til levering dagen efter over hele landet. Du kan også tegne et fast abonnement på levering af buketter.

SmallRevolution vaser

Dekorationer pynter

Vores professionelle dekoratører følger moden og årstiden og leverer kreative dekorationer til alt fra receptionen, mødelokalet og chefkontoret, til særlige begivenheder i din virksomhed. Vi kan lave specielle temaer fx til receptioner og andre vigtige begivenheder i virksomheden.

Til påske, forår, sommer og jul kan du få dekorationer og buketter, der passer til sæsonen. Påskeliljer i mange variationer. Forårsblomster. Blomstrende grønne planter og krydderurter, der tegner sommerens glæder. Og så til jul – hvor du kan svælge i vores store udvalg af dekorationer med og uden lys, gran og juletræer, adventskranse, julebuketter og – stjerner og alle de andre produkter, der hører julen til.

Glæd dig til vores nyhedsbrev om dette. Tilmeld dig her.

Hvis du vil vide med så ring eller skriv til os – på 65 97 37 37 eller info@dkplanteservice.dk og aftal et besøg hos dig om vores mange grønne og blomstrende løsninger.

  Telefon

  65 97 37 37

  Adresse

  Gartnervænget Øst 22 B
  5240 Odense NØ

  Åbningstider

  Mandag 8.00-15:00
  Tirsdag 8.00-15:00
  Onsdag 8.00-15:00
  Torsdag 8.00-15:00
  Fredag 8.00-14:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Kontoret holder lukket i følgende dage i 2024

  1. maj
  10. maj
  27. december
  28. december

  derudover holder vi lukket alle almindelige helligdage