Erlev Skole – æstetisk indretning

Funktionel og æstetisk indretning med grønne planter 

DK Planteservice har været så heldige at assistere den helt nye og meget flotte Erlev Skole med den grønne indretning. Skolen har haft et eksplicit ønske om grønne planter i indretningen og sammen har vi fundet frem til, hvilke plantetyper, krukker og placeringer, der ville give maksimal effekt i forhold til funktionalitet og æstetik og understøtte skolens moderne udtryk bedst muligt.

Valget af krukker har fokus på enkelt og moderne design, bæredygtighed og fleksibilitet. Materialet er genbrugs-polystyrene og hver krukke og kumme er udstyret med integrerede hjul, der gør det nemt at ændre indretningen efter nye behov og funktioner. Den runde form er valgt til de enkeltstående planter for at bløde rummene op og supplere longemøblernes runde former. Aflange kummer med flere planter er valgt der, hvor der er behov for afskærmning og rumdeling.

Vi har i valget af planter lagt vægt på, at de har et moderne udtryk og samtidig en robusthed over for forholdene på en skole.

Vi er meget glade for samarbejdet med skolen og det færdige resultat og heldigvis har de det på samme måde. Projektlederen for skolen udtaler:

”I hele planlægningen af det grønne strejf til vores skole har DK Planteservice været en yderst kompetent og behagelig samarbejdspartner. De har afsat tid til at besigtige bygningen og hjælpe os på vej med at finde de hele rigtige placeringer. De har taget moderne valg, der komplementerer bygningen og hjælper med at skabe en rar og hyggelig stemning for alle skolens brugere.”

JAGO Recycling Gulvkumme

Rumdeling med guldranker i Erlev Skolen

rumdelere i opholdsområde

Afskærmning mellem aktivitet og ophold

rumdeling med plante i garderobe

Afskærmning mellem gang og garderobe

planter i gruppe

Klynge af planter

Strelitzia planter i forskellige højder

Strelitzia - hurtigvoksende plante med fylde og flot grøn farve

Opstammet violinfigen

Opstammet violinfigen

Amate plante ved lounge

Rum til fordybelse

Moderne læringsrum

Moderne læringsrum