Kontakt

Grønne
planter giver
bedre
indeklima

Planteservice der gør dig glad
Det kan siges helt kort: Vi gør dig glad

Hos DK planteservice elsker vi grønne planter. Vi pusler og plejer dem. Det er derfor, vi bruger mariehønen i vores grafiske udtryk. For mariehøns er planternes bedste ven og hjælper dem til trivsel og vækst. Mariehønen er det eneste insekt, vi alle holder af. Vi regner ligefrem med, at den har guddommelige forbindelser – Marie Marie Marolle, Flyv op til Vor Herre, og bed om godt vejr i morgen. Derfor er mariehønen evigglad. Men det behøver jo ikke være forbeholdt mariehønen.

Et sundt kontormiljø giver glade medarbejdere

Et sundt og grønt indeklima er ikke kun godt for øjnene. Grønne planter giver renere luft, højere luftkvalitet, bedre akustik og optimal luftfugtighed. Derfor får dine medarbejdere mindre hovedpine, færre sygedage, større trivsel, bedre koncentrationsevne og højere produktivitet. Eller sagt kort: Vi gør dig glad. Glad for indeklimaet. Glad for løsningen. Glad for vores service. Hvilket igen hænger sammen med vores vision, som lyder: Vi vil være markedets bedste til at levere og servicere planter.

Forvent nye standarder for planteservice

Som DK’et i vores navn fortæller, er vi landsdækkende. Vi betjener både store og enkeltstående virksomheder samt en række landsdækkende organisationer med afdelinger i alle dele af landet. Vi kommer med den rette viden og sørger for, at plantemiljøet giver et bedre indeklima og en smukkere indretning. Og du skal ikke tænke på brune pletter på bladene. Eller værre endnu: visne planter. Vi tager ansvar for dem.

  Telefon

  65 97 37 37

  Adresse

  Ørbækvej 716
  5220 Odense SØ

  Åbningstider

  Mandag 8.00-15:00
  Tirsdag 8.00-15:00
  Onsdag 8.00-15:00
  Torsdag 8.00-15:00
  Fredag 8.00-14:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Kontoret holder lukket i følgende dage i 2024

  1. maj
  10. maj
  27. december
  28. december

  derudover holder vi lukket alle almindelige helligdage