DK Planteservice Banner 3

Grønne
planter giver
bedre
indeklima

Få hjælp til et sundt kontormiljø

Moderne kontorbyggerier giver ofte store problemer med indeklimaet – luften er tør og luftkvaliteten dårlig, akustikken elendig, der er meget støj, som distraherer, og temperaturen er forkert. Det giver kløende øjne, hovedpine, nedsat koncentration, vedvarende hoste, nedsat trivsel og i sidste ende flere sygedage.

DK Planteservice kan afhjælpe en god del af disse problemer. For grønne planter giver en højere luftfugtighed. De forbedrer også luftkvaliteten ved at rense luften og omdanne udåndingsluftens CO2 til ilt. Samtidig kan vi med forskellige specialprodukter skabe en bedre akustik og fjerne støj.

Alt sammen med en løsning, hvor vi højner æstetikken i din organisation og får mennesker til at føle sig bedre tilpas. Det er ikke noget, vi griber ud af den blå luft. Undersøgelser viser, at folk, der arbejder i et miljø med planter, generelt har mindre hovedpine, mindre sygefravær, bedre trivsel og øget produktivitet.

Nordfjeld - grønne plante Morningscore Agnes plantekumme plantevæg søjle søjle med mos

”Man siger, at grønt er godt for øjnene, og det passer med resultaterne af al den forskning vi har, “ Carl-Otto Ottosen, seniorforsker på Institut for Havebrugsproduktion på Århus Universitet.

Kombinerer man indkøb af planter med masser af lys, giver det en positiv effekt på arbejdsmiljøet, siger Carl-Otto Ottosen videre. “Der er masser af psykologi i det, for planter har en indvirkning på humøret også.

Vi kan se, at hospitalspatienter kommer sig hurtigere, hvis der er planter nær dem,” siger Carl-Otto Ottosen. Men planter renser også luften. “Planter fungerer som en slags støvsugere. Planten suger støvpartikler til sig med sin statiske elektricitet, og partiklerne bliver på bladene,” fortsætter han.

Se også tips og råd fra videncentret Bolius: Kan planter give et bedre indeklima? (online-artikel)

Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at skabe et grønt og sundt indeklima i din virksomhed.

  Telefon

  65 97 37 37

  Adresse

  Gartnervænget Øst 22 B
  5240 Odense NØ

  Åbningstider

  Mandag 8.00-15:00
  Tirsdag 8.00-15:00
  Onsdag 8.00-15:00
  Torsdag 8.00-15:00
  Fredag 8.00-14:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Kontoret holder lukket i følgende dage i 2024

  1. maj
  10. maj
  27. december
  28. december

  derudover holder vi lukket alle almindelige helligdage